Köpvillkor

Köpvillkor

Du måste vara över 18 år eller ha dina vårdnadshavares godkännande för att få genomföra en beställning på Lager23.se. När du gör en beställning så godkänner du våra villkor. Du godkänner även vår personuppgiftspolicy samt samtycker till att vi sparar dina uppgifter.

Efter att du lagt en order kommer en orderbekräftelse till din mail, den mailadress som du angav i din beställning. Det är ett automatiskt mail och är endast en bekräftelse på att din order är mottagen hos oss. Kontrollera din orderbekräftelse så att din beställning blivit korrekt. Upptäcker du något fel kontakta vår kundservice så snart du kan på ”kontakta oss” sidan eller via mejl info@lager23.se. Extra viktigt att du kontrollerar specialbeställda produkter så att du angett rätt information till produkten så som t.ex namn och datum och kontrollerar stavning. Det är inte säkert att din order hinner ändras eller stoppas efter att din order är lagd om din order redan gått vidare till vårt lager. Det är viktigt att du uppger rätt namn och adress så att ditt paket skickas till korrekt adress.

Priser

Moms ingår i priset med 25%. Skulle det uppstå uppenbara felaktigheter så som fel pris förbehåller vi oss rätten att justera felet i efterhand. Vi kontaktar alltid dig på din mailadress du uppgav i din order om vi upptäcker ett fel som vi måste korrigera. Du kan alltid makulera din order om du inte är nöjd med det korrigerade priset.

Leverans utanför Sverige

Det går att beställa från Lager23.se till andra länder utanför Sverige. Kontakta oss på info@lager23.se så berättar vi mer!

Klarna

Välj faktura, konto, VISA Mastercard eller internetbank, allt utan avgifter.

Klarna garanterar dina varor. Du behöver alltså aldrig betala om du inte har fått dina varor.

Genom Klarna erbjuds du olika alternativ för betalning av köp som görs hos anslutna butiker. Klarna presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna utan vid behov av det betalningsalternativ du valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. Efter att du har identifierats uppvisar Klarna vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna med en PIN-kod.

Reklamation och ångerrätt

Det är lämpligt att du som kund ankomstkontrollerar leverans för att verifiera att denna är riktig och felfri. Vid reklamation skall kund kontakta Lager23 kundservice via e-post: info@lager23.se och uppge order-id samt orsak till reklamationen. Defekta produkter som returernas till Lager23

1-3 dagars
leverans

Gratis frakt
över 499 kr

Trygg betalning
med Klarna

Lager23

Sportbutik med låga priser & snabba leveranser

Gå med i kundklubben!


Genom att gå med i kundklubben samtycker du till att din e-postadress (personuppgift) lagras och samtycker till vår integritetspolicy

  • Butik i Höör

  • Måndag STÄNGT

  • Tisdag STÄNGT

  • Onsdag 10 - 18

  • Torsdag 10 - 18

  • Fredag 10 - 18

  • Lördag 10 - 16

  • Söndag 11 - 16

  • Varmt välkommen till vår fysiska butik i hjärtat av Skåne, Höör.